Spinnenweb woordspel

Op het spinnenweb leg je de letters die nodig zijn om een bepaald woord te vormen. Dit kan een woord zijn dat te maken heeft met de herfst (boom - spin - blad - bos - eikel - kastanje, enzovoort) maar je kunt natuurlijk ook de namen van de kinderen neerleggen op het web. Voor jonge kinderen die net leren spellen schrijf je het woord eerst op een kaart. Zo hebben zij een soort spiekbrief en kunnen ze kijken in welke volgorde ze de letter moeten opzoeken in het web.
De kinderen moeten balanceren op het web en ze mogen niet met hun voeten de overige letters aanraken. Lukt het hen de woorden te verzamelen en in de juiste volgorde te spellen?

Spinnenweb woordspel Bekijken

Welkom bij de Activitheek

Deze Activitheek is een product van DoenKids!

Dit is een online database met honderden draaiboeken van activiteiten, inclusief een programmeermodule specifiek gericht op de buitenschoolse opvang (de BSO). In deze module vind je enkele basis activiteitenprogramma's die makkelijk en snel zijn aan te passen en uit te breiden.

De Activitheek is een bron van inspiratie door de verscheidenheid aan draaiboeken en informatie. Bovendien kun je materiaallijsten uitprinten. Hierdoor kun je snel een goed en gevarieerd programma samenstellen. Het programma print je vervolgens uit zonder dat je nog aan een lay-out hoeft te werken. Alles staat mooi en overzichtelijk in 2 kolommen op papier. Handig om op te hangen en handig om mee te geven aan de ouders.

Voor vragen over de Activitheek en de overige producten van DoenKids!, zie www.doenkids.nl

Veel plezier met het samenstellen van het programma!Gebruikersnaam
Wachtwoord