Het Kleurenmuseum

Een museum is een verzamelplaats. Een kunstmuseum verzamelt schilderijen, beeldhouwwerken of andere kunstvoorwerpen. Een natuurmuseum verzamelt dieren, planten, stenen, mineralen en fossielen. Een historisch museum verzamelt spullen van vroeger. En wij? Wij verzamelen kleuren! Breng een bezoekje aan ons museum!

Het Kleurenmuseum

Welkom bij de Activitheek

Deze Activitheek is een product van DoenKids!

Dit is een online database met honderden draaiboeken van activiteiten, inclusief een programmeermodule specifiek gericht op het kinderdagverblijf en peuterspeelzalen. In deze module vind je enkele basis activiteitenprogramma's die makkelijk en snel zijn aan te passen en uit te breiden.

De Activitheek is een bron van inspiratie door de verscheidenheid aan draaiboeken en informatie. Bovendien kun je materiaallijsten uitprinten. Hierdoor kun je snel een goed en gevarieerd programma samenstellen. Het programma print je vervolgens uit zonder dat je nog aan een lay-out hoeft te werken. Alles staat mooi en overzichtelijk in 2 kolommen op papier. Handig om op te hangen en handig om mee te geven aan de ouders.

Voor vragen over de Activitheek en de overige producten van DoenKids!, zie www.doenkids.nl

Veel plezier met het samenstellen van het programma!


Gebruikersnaam
Wachtwoord