Deel je foto en win!

Welk thema heb jij deze zomervakantie gekozen? Heb je één van de thema’s van DoenKids gebruikt, zoals bijvoorbeeld “Van cactus tot cobra”, “Happy in m’n hangmat”, “Tour de talent” of misschien “Van Ice Age naar iPhone”?

Welk thema je ook hebt gekozen: de leukste foto wint een Tony Chocolonely regenboog!

Hoe ding je mee naar de prijs?

 • Maak een super leuke foto van een activiteit die je hebt gebruikt van DoenKids
 • Zorg dat je goed checkt dat deze foto gedeeld mag worden op Social Media!
 • Mail de foto naar info@doenkids.nl o.v.v. winactie voor uiterlijk 3 september 2018
 • Zet in de mail op welke BSO de foto genomen is (naam locatie en groep) en vermeld in je mail nadrukkelijk dat je toestemming geeft deze foto te delen op Social Media
 • Schrijf ons in een paar zinnen welke activiteit het betreft en hoe je de activiteit hebt aangepakt.
 • Op maandagavond 3 september posten wij de leukste foto’s op Social Media. De foto met de meeste likes en die het vaakst gedeeld wordt, wint! Op maandag 10 september maken wij de winnaars bekend!

Tips:

 • Zorg voor foto’s met veel licht! Foto’s in de buitenlucht zijn vaak het mooiste.
 • Zoom in met je voeten en niet met je vingers, met andere woorden: foto’s van dichterbij zijn vaak mooier dan van veraf.
 • Mogen kinderen niet op social media? Foto’s van handen en voeten en mooie kleuren geven vaak ook een prachtig sfeerbeeld!
 • Neem niet alleen foto’s van voren. Wees origineel en maak ze van boven, onder of vanuit een hoek. Daarmee creëer je interessante perspectieven.
 • Als je het geluk hebt om zonnestralen te zien, reageer dan snel om ervan te profiteren. Zorg bij het focussen dat de zonenstralen binnen het gebied van je gekozen onderwerp vallen. Beweeg je smartphone snel om een hoek te vinden die de meeste zonnestralen vangt. Tik op je smartphonescherm om in te zoomen op de zonnestralen (daarmee filter je het licht) en maak de foto (werkt het best met iOS- en Android-telefoons).
 • Let op de resolutie! De resolutie is het aantal pixels op het scherm van je telefoon. Hoe hoger de resolutie, des te groter je foto’s worden, zowel qua afmetingen als bestandsgrootte. Eenvoudig gezegd, hoe hoger de resolutie, des te beter de kwaliteit van je foto’s. Check dus altijd je instellingen van je telefoon en kies je resolutie.

Hoe zorg ik er voor dat ik win?

Op maandagavond 3 september om 20.00 uur start de winactie. Wij selecteren de mooiste foto’s uit alle inzendingen. We plaatsen deze op onze Facebookpagina en op Instagram. We kijken welke foto’s het meest “geliked” wordt, maar ook naar de reacties en de deelacties. Op maandag 10 september maken wij de winnaars bekend en sturen we de prijzen naar de winnende locaties.

Wat kun je winnen?

De eerste prijs is een overheerlijke Tony Chocolonely regenboog!

11 likkebaardend lekkere smaken van Tony Chocolonely in een keer. Een soort chocolade regenboog. Ideaal om te delen met je hele team.

De regenboog bestaat uit:

 1. Tony’s Chocolonely Melk
 2. Tony’s Chocolonely Melk/ Karamel/ Zeezout
 3. Tony;s Chocolonely Melk/ Popcorn/ Discodip
 4. Tony’s Chocolonely Melk/ Noga
 5. Tony’s Chocolonely Melk/ Hazelnoot
 6. Tony’s Chocolonely Puur/ Amandel/ Zeezout
 7. Tony’s Chocolonely Wit/ Stracciatella
 8. Tony’s Chocolonely Puur/Kokos/Pecannoten
 9. Tony’s Chocolonely Puur/Meringue/Kers
 10. Tony’s Chocolonely Puur 70%
 11. Tony’s Chocolonely Melk/ Coffee/ Crunch

De tweede prijs is een heerlijk blik met drie lagen tjokvol Tony’s repen – én ‘n mini-boekje met het Tony verhaal. Smullen!

De derde prijs is een proeverijtje van 6 heerlijke smaken. Een klein regenboogje!

Deel dit blogbericht!
Recommended Posts
0

Start typing and press Enter to search