Zelf aan de slag met de kinderen en niet meer eindeloos zoeken naar activiteiten die geschikt zouden kunnen zijn. DoenKids biedt je die mogelijkheid door middel van honderden goed uitgeschreven draaiboeken.

Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van activiteiten voor kinderen weten wij hoe je er voor kunt zorgen dat kinderen lekker actief bezig kunnen zijn. Niet alleen knutselen maar ook heel veel sport, spel, proefjes, natuur- en drama!

Met behulp van ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerkers met veel praktijkervaring hebben wij de meest succesvolle activiteiten opgenomen in onze databases. Eentje voor de leeftijd van 0-4 jaar en eentje voor de leeftijd van 4-12 jaar.

Ook kun je zelf activiteiten online toevoegen en bewaren. Handig voor jezelf of om te delen met je collega’s  binnen je eigen organisatie.

doenkids_kleuren
activitheek_desktop

Activitheek

Met het jaarabonnement op de Activitheek van DoenKids! zit geen enkel pedagogisch medewerker ooit meer zonder inspiratie of ideeën. In deze digitale bibliotheek vind je snel en eenvoudig een schat aan activiteiten die speciaal zijn uitgewerkt voor en door pedagogisch medewerkers.

Minstens zo belangrijk is de koppeling naar de website van de BSO. Ouders worden direct geïnformeerd over het programma. Het programma wordt ingevoerd in de Activitheek en met één druk op de knop geprint en online getoond!

Een korte introductie

0

Start typing and press Enter to search