Trudy van Iwaarden – Krist

Directeur

Trudy was jaren werkzaam in de recreatiesector maar maakte met haar bedrijf DoenKids de switch naar de kinderopvang branche. Haar eigen kinderen gingen naar de BSO en de pedagogisch medewerkers vroegen haar hoe zij de vakantieprogramma’s ontwikkelde voor de campings. Zij waren op zoek naar inspiratie en zo ontdekte Trudy dat er voor pedagogisch medewerkers nauwelijks online tools beschikbaar maken voor het maken van een verrassend en gevarieerd activiteitenprogramma. Met de DoenKids database wilde Trudy hier verandering in brengen. Eerst een database voor BSO en later volgde ook het aanbod voor 0 tot 4 jaar. Trudy zit altijd vol creatieve ideeën en houdt van reizen met haar man en 4 kinderen.

Alex Krist

Financiën & Beleid

Alex heeft zijn financiële kennis in de loop der jaren al voor meerdere organisaties ingezet, zowel in het bedrijfsleven als voor de overheid. Binnen DoenKids verzorgt Alex alle administratie en daarnaast is hij verantwoordelijk voor personeelszaken en beleid. Met een druk gezin van 4 kinderen is er altijd wat te doen maar in zijn vrije tijd stapt hij het liefst op de wielrenfiets om lekker wat kilometers weg te trappen.

Hanna Roos

Office manager & trainer

Bij DoenKids neemt Hanna de telefoon aan en regelt eigenlijk gewoon alles wat er geregeld moet worden. Altijd vrolijk en enthousiast staat ze iedereen te woord.  Ze geeft heel vaak telefonische demo’s maar pakt ook regelmatig de auto om in alle hoeken van het land een DoenKids training te verzorgen. Met zingen in een koor, kokkerellen en lekker uit eten gaan, krijgt zij haar vrije tijd snel gevuld.

Tessa Schuiteman

Grafisch vormgever

Na haar opleiding tot grafisch vormgever deed Tessa eerst ervaring op als vormgever in de interieurbranche. Dit bood haar niet de creativiteit die ze zocht en gelukkig kon ze aan de slag bij DoenKids. Hier verzorgt ze al het grafisch werk voor de klanten én ontwerpt ze fantasievolle posters, speurkaarten, diploma’s en alles wat maar nodig is voor de DoenKids activiteiten. In haar vrije tijd laat het grafisch ontwerpen haar ook niet los. Ze maakt dan graag collages en staat regelmatig in de sportschool

Kim Aalten

Activiteiten ontwikkelaar

Jarenlang werkte Kim op een groot recreatiebedrijf op de Veluwe waar ze als manager een waanzinnig animatieprogramma verzorgde met een groot team. Werken in de recreatiebranche werd lastiger te combineren met een gezin van 3 kleine jongens en daarom kwam de switch naar activiteiten ontwikkelen bij DoenKids als geroepen. Kim bedenkt de gekste thema’s en activiteiten voor DoenKids en ook in haar vrije tijd is ze altijd in voor feestjes!

Neridda Harsevoort

Backoffice Medewerker

Toen Neridda werkzaam was als BSO coördinator bij een agrarische kinderopvang leerde ze DoenKids kennen en was ze direct enthousiast. Naast haar werk op de BSO was ze namelijk zelf ook heel actief met het verzinnen en uitvoeren van leuke thematische kinderfeestjes. Daar wilde ze meer mee doen! Bij DoenKids is ze verantwoordelijk voor het up to date houden van de database, werkt mee aan de thema’s voor jong en oud en helpt ze telefonisch en per mail klanten die vragen hebben. Thuis speelt en knutselt ze graag met haar jonge zoontje en maakt ze graag leuke uitstapjes met het gezin en vriendinnen.

0

Start typing and press Enter to search