Konnect

Met Konnect geeft u als kinderopvangorganisatie via het ouderportaal een indruk van een dag opvang door middel van foto’s en video’s. Via OuderKonnect, de App voor ouders, kunnen ouders altijd en overal de laatste foto’s bekijken en het schriftje lezen.

DoenKids! werkt samen met Konnect door middel van het communiceren van het programma via het ouderportaal. Zowel voor ouders als voor pedagogisch medewerkers is dit ideaal: alles loopt via één communicatiekanaal.

http://www.konnect.nl

Flexkids

Een professionele kinderopvangorganisatie kan tegenwoordig niet meer zonder geautomatiseerd bedrijfsproces. Van de opvang van kinderen – planning, plaatsing, contracten en facturatie – tot aan communicatie met ouders, inzet van personeel, acquisitie en verkoop en financiële administratie. Flexkids helpt u deze complexe informatiestromen op een eenvoudige wijze in goede banen te leiden en inzichtelijk te maken.

In het klantportaal wordt het in Doenkids! gemaakte activiteitenprogramma zichtbaar gemaakt voor de ouders. Op elke activiteit kan ingezoomd worden, zodat de ouder ook weet wat deze inhoudt.

http://www.flexkids.nl

De Rolfgroep

Al meer dan honderd jaar is De Rolf Groep producent en leverancier van een breed assortiment onderwijsleermiddelen, creatief materiaal, buitenspeelmateriaal en ook meubilair.

Wanneer er in de activiteiten van DoenKids materialen gebruikt worden die bij De Rolf Groep te bestellen zijn dan kun je direct vanuit de Activitheek een bestelformulier met de juiste artikelnummers downloaden. Dit scheelt heel veel tijd aan zoeken naar de juiste materialen.

http://www.derolfgroep.nl/

Rosa Software

ROSA software is een volwassen softwarepakket voor de kinderopvang. Doordat ROSA opgebouwd is in modules kun je met ROSA alle kanten op: alleen plannen en factureren maar ook kunnen deze functies geïntegreerd worden in een ouderportaal, met online presentielijsten en eventueel uw eigen app! Er is van alles mogelijk voor zowel grote als kleine organisaties, en voor flexibele opvang in KDV, BSO, PSP en TSO.

Via de koppeling met DOENKIDS wordt oudercommunicatie nog completer. In ons ouderportaal kunnen activiteiten vooraf ingezien worden door ouders, ideaal toch!

www.muldata.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
0

Begin te typen en toets Enter om te zoeken