BSO thema's

Iedere schoolvakantie moet je weer nadenken over een leuk aansprekend thema. En als je dan een thema hebt verzonnen dan begint het echt werk pas! Je moet zoeken naar allerlei verschillende activiteiten voor jonge en oudere kinderen die heel divers zijn. Want je wil van alles kunnen bieden. Meer dan alleen wat knutselen en cupcakes bakken! Daarom zet DoenKids iedere schoolvakantie een uitgebreid voorbeeldprogramma voor je klaar. Een programma met een aansprekende titel waarvan je ook direct een leuke poster kunt downloaden. Wat denk je van de volgende DoenKids thema’s:

 • Happy in m’n hangmat
  Een avontuurlijk programma in zomerse sferen waarbij cocktails shaken, piraten avonturen beleven en gouden kokosnoten opsporen. Het totale programma van 6 weken bestaat uit 150 activiteiten waaruit je kunt kiezen om zelf je programma samen te stellen!
 • Van Ice Age naar iPhone
  We gaan op zoek naar fossielen, speuren naar dino sporen en reizen per dag dichter naar de toekomst. We ontdekken de Middeleeuwen en belanden uiteindelijk in het tijdperk van de huidige en toekomstige technologie met robots. Het totale programma van 6 weken bestaat uit 150 activiteiten waaruit je kunt kiezen om zelf je programma samen te stellen!
 • Natuur Avontuur
  Al eens gehoord van bush crafts? En wat kun je allemaal ontdekken in de natuurlijke omgeving van je eigen BSO? Niet bang om een beetje vies te worden en er lekker op uit te gaan? Dan spreekt dit programma je aan. Je kunt programma gebruiken voor een periode van bijvoorbeeld 2 weken meivakantie of tijdens een week herfstvakantie. Het totale programma van 2 bestaat uit 50 activiteiten waaruit je kunt kiezen om zelf je programma samen te stellen!

En zo zijn er nog veel meer leuke complete programma’s. Het mooie is: iedere schoolvakantie introduceert DoenKids een compleet nieuw thema!

Wil je eens een kijkje nemen in de Activitheek? Maak dan een afspraak voor een telefonische demo. Gratis en vrijblijvend!

Bekijk hier de BSO brochure!

KDV thema's

Misschien werk je wel met een VVE programma zoals Puk, Peuterplein of Piramide. Dan is het fijn om bij bepaalde thema’s wat ondersteunende materialen en activiteiten te kunnen gebruiken.

Werk je juist niet met een VVE programma dan kun je je door de thema’s van DoenKids laten inspireren. Natuurlijk bieden wij alle bekende thema’s zoals Verkeer, Ziek en Gezond, Eet smakelijk, Familie, Dit is mijn huis, Eet smakelijk alle seizoenen enzovoort.
Daarnaast hebben we ook compleet nieuwe thema’s uitgewerkt. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Op de boerderij
 • Ik wil met je trouwen
 • Oranje Boven
 • Sprookjes
 • Circus

Jaarlijks voegen we nieuwe thema’s toe!

Alle illustraties worden speciaal voor DoenKids gemaakt. Ook werken we met foto’s en heeft ieder thema een eigen set met woordkaarten in Nederlands en Engels.

Bekijk hier de  KDV info brochure!

Wil je eens een kijkje nemen in de Activitheek? Maak dan een afspraak voor een telefonische demo. Gratis en vrijblijvend!

Maak een afspraak voor een telefonische demo.

 • Voeg eventueel een bericht toe aan de aanvraag.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0

Start typing and press Enter to search