Ga ook aan de bak

Op donderdag 19 oktober roept SOS Kinderdorpen alle BSO’s in Nederland op om aan de bak te gaan voor kinderen die er helemaal alleen voor staan. Met de verkoopopbrengst van de heerlijke cupcakes steun je de kinderen van het SOS-kinderdorpen project in Guinee-Bissau, Afrika. Dr. Oetker helpt ook mee, want zij verdubbelen jullie verkoopopbrengst! Dit is het tweede jaar dat dit landelijk georganiseerd wordt. Vorig jaar ontvingen wij heel veel enthousiaste reacties van deelnemende BSO’s! Wist je al dat je zelfs kan meedingen naar de Aan de Bakdag-Cup? Je kunt met je BSO een uitje winnen naar Slagharen. Leuk toch!

Gratis bakpakket

Om je op weg te helpen biedt Dr. Oetker een gratis cupcake bakpakket aan met o.a. cupcake basismixen, glittersuiker, decoratiestiften, bestelkaartjes en leuke kinderschortjes. Er zijn beperkt pakketten beschikbaar dus vraag er snel eentje aan!. Dat kun je hier doen, op de actiewebsite. Let je op gezonde voeding, lees dan ook zeker eens de 10 tips voor gezondere cupcakes die Claudia voor ons op een rijtje zette.

 

Betalen via een actiepagina

Ten opzichte van vorig jaar is er wel iets veranderd. Vorig jaar rekenden de ouders de cupcakes af per sms, maar daar is nu iets anders voor in de plaats gekomen. Dit keer kun je namelijk met je BSO een actiepagina aanmaken waarop ouders een rechtstreekse donatie kunnen doen. Natuurlijk mogen ouders ook met contant geld betalen maar een eigen actiepagina maken is leuk en makkelijk. Kijk maar even het instructiefilmpje op de website.

Echt alle overige info vind je op: http://aandebakdag.nl/

Veel bakplezier!

 

Deel dit blogbericht!
Recommended Posts
0

Start typing and press Enter to search