DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
KidsKonnect
NL EN
Request demoAbout us

Wie zijn wij?

KidsKonnect
Over ons

Over ons

In 2012 zijn we gestart met DoenKids, een online activiteitendatabase vol inspiratie voor de kinderopvang!

Met een heel team van activiteitenontwikkelaars, pedagogen en supportmedewerkers zijn wij dagelijks bezig met het ontwikkelen van steeds nieuwe ontwikkelingsgerichte activiteiten en thematische programma's voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Vanaf maart 2021 zijn wij onderdeel van KidsKonnect en kunnen wij nu ook onze activiteiten koppelen aan het kindvolgsysteem. Alle activiteitenplanningen die gemaakt worden in DoenKids kunnen getoond worden in de OuderApp van KidsKonnect. Zo blijven ouders en kinderen nog beter op de hoogte van alle leuke activiteiten die de pedagogisch medewerkers de kinderen aanbieden.

KidsKonnect is een innovatief softwarebedrijf voor de kinderopvang. Met ruim 150 medewerkers ontzorgen en ondersteunen wij kinderopvangorganisaties met ons slimme, gebruiksvriendelijke en flexibele product. Deze bestaat uit kindplanning, personeelsplanning en oudercommunicatie aangevuld met de bijbehorende portalen. De software beschikt over een koppelplatform, waardoor de software naadloos in elkaar overloopt en het koppelen met andere software kinderlijk eenvoudig is.
"Door DoenKids hebben we dagelijks een leuk en uitdagend activiteitenaanbod wat we ook nog eens op een professionele, inspirerende manier communiceren naar ouders. Wij maar zeker de kinderen worden er erg blij van!"
Esther de Koning
Manager Kinderopvang Kanteel
Esther de Koning
Volg ons, dan zorgen wij dat je niks mist!

Reliable software for the childcare sector

In 2019, KidsKonnect was established through the merger of Flexkids, Konnect, TecSoft (The Nanny), and HHBrainware (Kocon). In September 2020 the brand KidsVision was added to our company. All brands have extensive experience in the market. So we can safely say that KidsKonnect has proven reliability. 

Working at KidsKonnect

Do you wish to work at the nicest software vendor for the childcare sector? With over 80 colleagues we are working daily to build even better, more innovative and smarter software. Do you have the skills and the drive to help us with that?

Then check out our vacancies now

View our vacancies
Working at KidsKonnect

Demo

Curious what DoenKids can do for you? Fill in the form and we will contact you as soon as possible for a free demo.
Request demo
All rights reserved KidsKonnect
Created by Clic.nl
This website uses cookies