Onze eerste première ervaring!

Op woensdag 24 augustus 2016 was het zover!  DoenKids kreeg 6 kaartjes aangeboden voor de première van de film; Kubo en het magisch zwaard. Daarnaast gaat DoenKids 2 x 2 vrijkaarten weggeven! Aan deze actie kon je meedoen via de Facebook pagina van DoenKids.  Onderaan deze blog maken we de prijswinnaars bekend!

Vorige keer ging Trudy met haar gezin naar de film Race naar de Maan maar dit keer mocht ik! 78d58f2b-e38b-4c0b-ab97-6b57bd5c92bb

Toen wij hoorden dat we hier bij mochten zijn, werden we zenuwachtig. Want, wat moesten wij aan en wie gingen er allemaal  mee? Wat stond er ons precies te wachten? Spannend allemaal! Mijn 3 boys, Brian (het vriendje van mijn oudste zoon), Lindsey ( onze nicht) en ik besloten om gezellig samen te gaan. Toen wij bij de Pathé bioscoop in Amsterdam aankwamen hingen er prachtige ballonen en lag er een rode loper.

383b5d7e-89d8-430b-8acc-5e22f146078e

Eerst werden de meiden Sarah en Julia geïnterviewd en daarna mochten wij zelf via de rode loper naar binnen. Wat was het prachtig! Bij binnenkomst kregen wij een ijsje, een krentenbol of een croissantje en een onwijs leuke en gevulde goodiebag!  Wat een verwennerij!

0e77852c-5013-439b-bc63-f07e9815d946

Kim van Kooten is één van de Nederlandse stemacteurs!

Na een spetterend optreden van Sarah en Julia mochten wij genieten van een de spannende film: Kubo en het magische zwaard. De film was erg mooi maar vooral ook spannend. Waar de film precies over gaat vertel ik natuurlijk niet maar in het kort: de Japanse verhalenverteller Kubo roept per ongeluk een wraakzuchtige geest uit zijn verleden op. Om zijn familie te redden moet hij het mysterie van zijn overleden vader, de beste samurai die ooit heeft geleefd, zien op te lossen.

Filmposter_horizontaal

Wij zaten op het puntje van onze stoelen en vonden het jammer dat de film afgelopen was. De film is zeker een aanrader! Wij zijn ontzettend dankbaar dat wij dit mochten meemaken. We hebben een top dag gehad!

Wil je meer weten over de film? Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/0luZXeYT-yQ

De winnaars van de 2 gratis kaarten, rugzak en origamiset zijn:

  • Suzanne Visser – Rekkers
  • Asmae Yahyaoui

Geven jullie je adresgegevens even door via info@doenkids.nl? Veel plezier in de bioscoop!

Deel dit blogbericht!
Recent Posts
0

Start typing and press Enter to search